DZ Familierecht is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een ruzie. Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediators in de buurt van Nijmegen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Nijmegen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Nijmegen.

Heb je ruzie met een ander? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij DZ Familierecht uit Nijmegen op de juiste plek.