Dutch Mediation Institute is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een conflict. Om passende prijsvoorstellen in te zien van mediators in de omgeving van Breda laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Diensten

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Breda.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Dutch Mediation Institute uit Breda verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Breda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.