Durescom is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Nieuwegein.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Nieuwegein.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Nieuwegein.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Durescom uit Nieuwegein goed.