error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Durescom of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Nieuwegein.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Durescom uit Nieuwegein goed.

Werkzaamheden

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Nieuwegein.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Nieuwegein.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Durescom
  • Fultonbaan 56, 3439NE, Nieuwegein
  • 0880313860
  • durescom.nl
Branche
Mediation
KVK
61052701
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-07-2014
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators