Erachter komen wat DUNANT MEDIATION of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Amsterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? DUNANT MEDIATION uit Amsterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Amsterdam.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!