error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

DUENK MEDIATION is een mediation specialist die jou kan helpen bij een onenigheid. Om passende prijsvoorstellen in te zien van mediators in de omgeving van Ulft laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij DUENK MEDIATION uit Ulft goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Ulft.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de regio van Ulft.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

DUENK MEDIATION
Branche
Mediation
KVK
09190895
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators