DUENK MEDIATION is een mediator die jou kan helpen bij een conflict. Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Ulft.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Ulft.

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij DUENK MEDIATION uit Ulft goed.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Ulft.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.