Drost & Van de Vijver B.V. is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een conflict. Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de omgeving van Workum.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Workum.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Denk hierbij aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Drost & Van de Vijver B.V. uit Workum verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Workum.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.