error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Driekoord Mediation & Advisering is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een conflict Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediators in de regio van Rottevalle.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Driekoord Mediation & Advisering uit Rottevalle biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Rottevalle.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Rottevalle.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Driekoord Mediation & Advisering
Branche
Mediation
KVK
60937416
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators