Erachter komen wat Driekoord Mediation & Advisering of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende offertes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Rottevalle laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Driekoord Mediation & Advisering uit Rottevalle op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Rottevalle.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Rottevalle.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!