error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Draper mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in Reuver laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Draper mediation uit Reuver goed.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Reuver.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Reuver.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Draper mediation
Branche
Mediation
KVK
14109324
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators