DR Consultancy is een mediation specialist die jou kan assisteren met een ruzie. Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Broek op Langedijk.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Broek op Langedijk.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij DR Consultancy uit Broek op Langedijk op de juiste plek.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Broek op Langedijk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.