error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

DR Consultancy is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Broek op Langedijk.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij DR Consultancy uit Broek op Langedijk op de juiste plek.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Broek op Langedijk.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Broek op Langedijk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

DR Consultancy
Branche
Mediation
KVK
37107702
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators