Doull advocaten- en mediationkantoor is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een conflict. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Doull advocaten- en mediationkantoor uit Amsterdam op de juiste plek.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.