Doret Hoendervanger meer dan mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Bakkeveen.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Bakkeveen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Doret Hoendervanger meer dan mediation uit Bakkeveen levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Bakkeveen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.