Ontdekken wat Doornbos Suringar Wiersema Advocaten Mediators of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van bemiddelaars in de buurt van Assen.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Assen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een conflict met een ander? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Doornbos Suringar Wiersema Advocaten Mediators uit Assen op de juiste plek.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Assen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.