error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Doornbos Suringar Wiersema Advocaten Mediators of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Assen.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Doornbos Suringar Wiersema Advocaten Mediators uit Assen goed.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Assen.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Assen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten Mediators
Branche
Mediation
KVK
01177776
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-10-1948
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators