error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

DOOR1DEUR Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediators in de buurt van Apeldoorn laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je onderneming? DOOR1DEUR Mediation uit Apeldoorn verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Apeldoorn.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Apeldoorn.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

DOOR1DEUR Mediation
  • Koninginnelaan 33, 7315BK, Apeldoorn
  • 055 - 84 34 552
  • DOOR1DEUR.nl
Branche
Mediation
KVK
50973525
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-10-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators