Dohmen Bemiddeling is een mediator die jou kan helpen met een onenigheid. Om passende offertes te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Goes laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Goes.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Dohmen Bemiddeling uit Goes op de juiste plek.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Goes.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.