error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Dohmen Bemiddeling of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Goes.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Dohmen Bemiddeling uit Goes verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Goes.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de regio van Goes.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Dohmen Bemiddeling
Branche
Mediation
KVK
22065085
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-08-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators