error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

DM Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in Bussum laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij DM Mediation uit Bussum op de juiste plek.

Oplossingen

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Bussum.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van Bussum.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

DM Mediation
Branche
Mediation
KVK
59250275
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-11-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators