DM Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Bussum.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Bussum.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij DM Mediation uit Bussum goed.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Bussum.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We werken samen met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.