error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Divorce Support of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte offertes te bekijken van bemiddelaars in de regio van Roelofarendsveen laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je onderneming? Divorce Support uit Roelofarendsveen verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Roelofarendsveen.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Roelofarendsveen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Divorce Support
Branche
Mediation
KVK
24423181
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-10-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators