Ontdekken wat Dingemans Van der Kind Advocaten of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in Rotterdam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Rotterdam.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Dingemans Van der Kind Advocaten uit Rotterdam goed.