error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat DijkhuizenJager of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Heerenveen laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij DijkhuizenJager uit Heerenveen goed.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Heerenveen.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators in de regio van Heerenveen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

DijkhuizenJager
Branche
Mediation
KVK
54551781
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
02-01-2012
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators