DIJKERS Advocatuur | Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een conflict. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de regio van Twello laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij DIJKERS Advocatuur | Mediation uit Twello op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Twello.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Twello.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!