error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

DIJKERS Advocatuur | Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een conflict Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Twello.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? DIJKERS Advocatuur | Mediation uit Twello biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Twello.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators in de buurt van Twello.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

DIJKERS Advocatuur | Mediation
Branche
Mediation
KVK
66378761
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators