error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Dignitas Mediation Coaching & Conflict Management of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Amsterdam.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Dignitas Mediation Coaching & Conflict Management uit Amsterdam biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Amsterdam.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Dignitas Mediation Coaching & Conflict Management
Branche
Mediation
KVK
34300049
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators