error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Dignitas Mediation Coaching & Conflict Management is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een conflict. Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Dignitas Mediation Coaching & Conflict Management uit Amsterdam goed.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Amsterdam.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Dignitas Mediation Coaching & Conflict Management
Branche
Mediation
KVK
34300049
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators