Diepeveen & Van Es Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Meppel.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Meppel.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Meppel.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Diepeveen & Van Es Advocaten uit Meppel levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.