Diederen Mediator Advocaat is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict. Om passende kostenplaatjes te ontvangen van mediators in Amsterdam laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan scheiden, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Amsterdam.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Diederen Mediator Advocaat uit Amsterdam goed.