Erachter komen wat Dialogus Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Eindhoven.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Dialogus Mediation uit Eindhoven verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Eindhoven.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Eindhoven.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!