error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Dialogus Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Eindhoven.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Dialogus Mediation uit Eindhoven goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Eindhoven.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Eindhoven.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Dialogus Mediation
Branche
Mediation
KVK
54485282
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-01-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators