error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Dialogue B.V. is een mediation specialist die jou kan helpen met een conflict Om goede kostenplaatjes in te zien van mediators in de buurt van Bussum laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Dialogue B.V. uit Bussum goed.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Bussum.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Bussum.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Dialogue BV
Branche
Mediation
KVK
32099229
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators