Erachter komen wat Dialogue BV of een andere mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de regio van Bussum laat je jouw gegevens achter in het formulier.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Bussum.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Oplossingen

Zo snel als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Bussum.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Dialogue BV uit Bussum verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.