Erachter komen wat Dev Mediation BV of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de regio van Woerden.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Woerden.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Dev Mediation BV uit Woerden levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators in de buurt van Woerden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.