Erachter komen wat Den Ouden Consult of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de regio van Sint-Michielsgestel.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators in de regio van Sint-Michielsgestel.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Sint-Michielsgestel.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Den Ouden Consult uit Sint-Michielsgestel levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.