error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Den Ouden Consult is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een ruzie Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediators in Sint-Michielsgestel laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Den Ouden Consult uit Sint-Michielsgestel op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Sint-Michielsgestel.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij scheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Sint-Michielsgestel.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Den Ouden Consult
Branche
Mediation
KVK
73134937
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-04-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators