error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

den Hollander Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een onenigheid. Om goede offertes te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Leusden laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? den Hollander Mediation uit Leusden biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Leusden.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Leusden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

den Hollander Mediation
Branche
Mediation
KVK
62249207
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators