den Hollander Mediation is een mediation specialist die jou kan helpen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van bemiddelaars in de buurt van Leusden.

Diensten

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Leusden.

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? den Hollander Mediation uit Leusden biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Leusden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.