error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Delissen Martens Advocaten belastingadviseurs Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van mediators in 's-Gravenhage laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Delissen Martens Advocaten belastingadviseurs Mediation uit 's-Gravenhage biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van 's-Gravenhage.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Delissen Martens Advocaten belastingadviseurs Mediation
Branche
Mediation
KVK
27318862
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-05-2008
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators