Meer informatie over wat Dekkers Familierecht of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Tilburg.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Dekkers Familierecht uit Tilburg goed.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Tilburg.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Tilburg.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!