Meer informatie over wat Dekker Familie Mediation (DF Mediation) of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediators in de buurt van Schiedam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Schiedam.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Dekker Familie Mediation (DF Mediation) uit Schiedam op de juiste plek.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Schiedam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.