Ontdekken wat Dekker Coaching en Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Delft laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Delft.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Delft.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Dekker Coaching en Mediation uit Delft levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.