Dechesne Mediation in familiezaken is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Leeuwarden.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Dechesne Mediation in familiezaken uit Leeuwarden levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Leeuwarden.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Leeuwarden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!