Debbie Kijf Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Hellevoetsluis.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Hellevoetsluis.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Debbie Kijf Mediation uit Hellevoetsluis op de juiste plek.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Hellevoetsluis.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.