De Zaak Hermelink is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de buurt van Gouda.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Gouda.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Gouda.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? De Zaak Hermelink uit Gouda verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.