Weten wat De Zaak of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de regio van Tilburg laat je jouw details achter in het formulier.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Tilburg.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? De Zaak uit Tilburg levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Tilburg.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.