error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat De Werdt Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van IJsselstein.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? De Werdt Mediation uit IJsselstein levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks IJsselstein.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van IJsselstein.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

De Werdt Mediation
Branche
Mediation
KVK
58862463
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators