Weten wat De Werdt Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de buurt van IJsselstein.

Taken

Zo snel als het kan scheiden, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van IJsselstein.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij De Werdt Mediation uit IJsselstein goed.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van IJsselstein.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.