Ontdekken wat De Waart of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Amersfoort.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Amersfoort.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Amersfoort.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? De Waart uit Amersfoort biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.