error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat De Veth Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de regio van Bergen op Zoom laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? De Veth Mediation uit Bergen op Zoom levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Bergen op Zoom.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Bergen op Zoom.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

De Veth Mediation
Branche
Mediation
KVK
60678437
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-05-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators