Erachter komen wat De Veth Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Bergen op Zoom laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Oplossingen

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Bergen op Zoom.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij De Veth Mediation uit Bergen op Zoom op de juiste plek.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Bergen op Zoom.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.