Weten wat De Veen Mediation & Consultancy c.s. of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de regio van Zeist.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen je onderneming? De Veen Mediation & Consultancy c.s. uit Zeist verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Zeist.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Zeist.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!