error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

De Scheidingsplanner Hoorn is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een ruzie Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Ursem.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? De Scheidingsplanner Hoorn uit Ursem verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Ursem.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Ursem.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

De Scheidingsplanner Hoorn
Branche
Mediation
KVK
37139484
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-02-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators