De Scheidingsplanner is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de regio van Oosterhout.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Oosterhout.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? De Scheidingsplanner uit Oosterhout levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Oosterhout.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.