error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

De Scheidingsplanner is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een ruzie Om goede offertes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Oosterhout laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij De Scheidingsplanner uit Oosterhout goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Oosterhout.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Oosterhout.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

De Scheidingsplanner
Branche
Mediation
KVK
61206180
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-06-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators