De ScheidingsManager is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een conflict. Om passende kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Maastricht laat je jouw details achter in het formulier.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Maastricht.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij De ScheidingsManager uit Maastricht op de juiste plek.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Maastricht.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.