error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat De ScheidingsManager of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de buurt van Maastricht.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij De ScheidingsManager uit Maastricht goed.

Taken

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Maastricht.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediators in de buurt van Maastricht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

De ScheidingsManager
Branche
Mediation
KVK
55143032
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-04-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators