De ScheidingsMakelaar is een mediator die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de buurt van Tilburg.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Tilburg.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij De ScheidingsMakelaar uit Tilburg goed.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Tilburg.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.