error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat De ScheidingsMakelaar of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Tilburg laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij De ScheidingsMakelaar uit Tilburg op de juiste plek.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Tilburg.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Tilburg.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

De ScheidingsMakelaar
Branche
Mediation
KVK
34192128
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators