De Scheidingsjurist is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een ruzie. Om op maat gemaakte offertes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Venlo laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee welwillende partijen een issue hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Venlo.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Venlo.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? De Scheidingsjurist uit Venlo verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.