error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

De Scheidingsjurist is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in Venlo laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? De Scheidingsjurist uit Venlo levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Venlo.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Venlo.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

De Scheidingsjurist
Branche
Mediation
KVK
14131475
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-04-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators