error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat De Scheidingsbegeleider of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in Schoorl laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? De Scheidingsbegeleider uit Schoorl verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Schoorl.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Schoorl.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

De Scheidingsbegeleider
Branche
Mediation
KVK
59365463
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-12-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators