De Scheidingsbegeleider is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een ruzie. Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediators in de buurt van Schoorl laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij De Scheidingsbegeleider uit Schoorl op de juiste plek.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Schoorl.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators in de regio van Schoorl.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!