De Roos mediation - Fundamed is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de omgeving van Leeuwarden.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij De Roos mediation - Fundamed uit Leeuwarden op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Leeuwarden.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Leeuwarden.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We werken samen met ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!