Meer informatie over wat De Rijke C&T of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de regio van Zwaag.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Zwaag.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Zwaag.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij De Rijke C&T uit Zwaag op de juiste plek.