error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

De Regie is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Zoetermeer.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij De Regie uit Zoetermeer goed.

Diensten

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Zoetermeer.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Zoetermeer.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

De Regie
  • Galahof 9, 2728KE, Zoetermeer
  • 06-25033620
  • regie.nl/
Branche
Mediation
KVK
60343443
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-03-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators