De Regie is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een ruzie. Om passende offertes te bekijken van mediators in de buurt van Zoetermeer laat je jouw details achter in het formulier.

Diensten

Zo snel mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Zoetermeer.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? De Regie uit Zoetermeer levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de regio van Zoetermeer.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.