De Rechter Advocaten en Mediators is een mediation specialist die jou kan helpen bij een conflict. Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediation bedrijven in Terneuzen laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? De Rechter Advocaten en Mediators uit Terneuzen verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Terneuzen.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Terneuzen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!