De Menthon Bake advocaat | scheidingsmediator is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van 's-Gravenhage.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

Heb je een conflict met een ander? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij De Menthon Bake advocaat | scheidingsmediator uit 's-Gravenhage op de juiste plek.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook alleen met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.